Jazdu na Račanskej lokálke si už môžete rezervovať a zakúpiť on-line

Túžite zavítať do Rače, hlavného mesta vína, a lepšie spoznať genius loci bratislavského malokarpatského podhoria atraktívnou túrou po Račanskom vinohradníckom chodníku?

Račanská lokálka bude premávať pravcidelne každý piatok od 10. júla 2020 so štartom pri Nemeckom kultúrnom dome na Barónke 3.

Odteraz si môžete váš cestovný lístok aj s pridruženými benefitmi, ako sú krásne prostredie, lokálne vínka priamo od producentov a chutné jedlo objednať a zaplatiť on-line v jednoproduktovom e-shope.

Každý piatok od 15. hodiny

S Račanskou lokálkou – špeciálnou linkou Prešporáčika – sa až tak veľa nenachodíte, o to viac však stihnete vidieť, zažiť a ochutnať vo viniciach či pivniciach miestnych vinárov, v závislosti od počasia.

Račanská lokálka vás zavedie aj do viníc a zákutí, ktoré pri bežnej prechádzke len tak ľahko neobjavíte.

Nastúpiť môžete vždy v piatok od 15:00 do 18:00 pred Nemeckým kultúrnym domom na ulici Barónka 3 a na jeden zaplatený voucher sa môžete voziť až do 20:00. Premávka bude fungovať tzv. systémom hop-in hop-off (naskoč – vyskoč)

Prvý deň ostrej prevádzky je piatok 10. júla 2020.

Jazda s ďalšími benefitmi

Zakúpením vouchera za cenu 14,90 eur získavate 14 kupónov na degustáciu vína u miestnych vinárov (za jeden kupón 2 degustačné vzorky po 0,25 dcl alebo za 2 kupóny 1 dcl vína), praktickú kapsičku na krk s gravírovaným pohárom a tiež informačnú brožúru s mapou pre ľahkú orientáciu.

Zakúpením vouchera v hodnote 14,99 eur získate okrem 14 kupónov na degustáciu vínka aj ďalšie benefity vrátane gravírovaného pohárika či kapsičky na krk.

V cene je aj miestny sprievodca, ktorý vám bude nápomocný nie len praktickými radami, ale aj zaujímavými informáciami počas jazdy Račanskou lokálkou.

Degustačný balíček s náramkom dostanete po preukázaní sa voucherom (elektronickým alebo vytlačeným) pri prvom nástupe na Račanskú lokálku v objednanom čase pri Nemeckom kultúrnom dome.

S náramkom sa môžete potom kdekoľvek na trase bezplatne presúvať lokálkou až do 20:00 h, ktorá absolvuje celý okruh každú hodinu.

Voucher si môžete objednať tu

Trasa Račanskej lokálky (vyznačená žltou) vedie zaujímavými miestami v obci a zájde aj do okolitých viníc.

Projekt Račanskej lokálky podporili:

Bratislavský samosprávny kraj/Bratislava region tourism

Bratislavský samosprávny kraj

S finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR

Slovakia Travel

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *